Werving en selectie

Wij helpen u uw organisatiedoelen te bereiken

Kent u de addertjes onder het gras bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers? De verkeerde keuze van de juiste kandidaat kost vaak tijd, geld en frustratie. Wilt u professioneel werven, dan is een goede voorbereiding onontbeerlijk. Kunt u een nieuwe medewerker eigenlijk wel financieel dragen? Wat is het takenpakket en heeft u een functieanalyse gemaakt? En aan welke criteria moet de nieuwe medewerker voldoen?

De kandidaat die u zoekt, moet aan uw verwachtingen voldoen.

Maar hoe weet u nu naar welke kandidaat u precies op zoek bent? Of misschien komt u tot de conclusie dat het niet wenselijk is om de vacature in te vullen.

Selbach HRM advies helpt u bij het opmaken van een werving tekst waarin u niet alleen de geschikte kandidaat zoekt maar waarin u uzelf als organisatie tevens presenteert. Met u werken wij aan een functieprofiel waarin de functie- en taakomschrijving voor de kandidaat zijn bepaald. Lukraak werven gaan wij niet doen! Het is belangrijk dat wij met u eerst vaststellen welke werving de voorkeur verdient: een

Met u bespreken wij de selectiecriteria. Afhankelijk van uw wensen bepalen we op welke wijze het selectieproces in gang wordt gezet en uiteindelijk wordt afgerond.

Resultaat: de geschikte kandidaat!

Wilt u meer weten:
Neem hiervoor direct contact op met Selbach HRM advies.